Costureres Solidàries neix a la Palma d’Ebre però ràpidament s’escampa arreu de la província de Tarragona gràcies al WhatsApp. Arran d’aquest èxit, el grup s’ha autoorganitzat en grups locals i comarcals a tota la província de Tarragona per a la coordinació de les necessitats de material de protecció individual allí on es requereixen.

En aquests grups de WhatsApp, les voluntaries són reenviades als grups locals creats ja en la meitat de pobles de la província per poder passar a l’acció o si manté en cas de poder donar suport a la coordinació:

🔴TARRAGONÈS

🔴ALT CAMP

🔴RIBERA D’EBRE

🔴TERRA ALTA

🔴 PRIORAT

🔴BAIX EBRE

🔴 MONTSIÀ

🔴CONCA DE BARBERÀ

🔴BAIX CAMP

No ens hem d’oblidar de 3D Makers de l’Ebre

Els que tenen impressores 3D de les Terres de l’Ebre s’han unit amb el mateix propòsit. Fer proteccions per a professionals sanitaris.

Els hi falta material com bobines de fil de plàstic, acetats i goma (veuràs l’enllaç per fer aportacions al peu de pàgina).

Si tens material i/o capacitats professionals industrials per fer més material de protecció individual, sigui de cotó, fibres, polipropilè o plàstic, i pots contribuir, clica aquí.

Manuals per a la fabricació de material de protecció individual

Al final de la pàgina trobaràs un enllaç per ficar material a disposició de Costureres Solidàries per fer més proteccions individuals.

Materials

Les màscares poden ser de cotó, fibra, polipropilè i altres materials que siguin impermeables i poc o gens al·lèrgens. Pots utilitzar gomes o betes per fer el lligament.

Mides

Vídeo manuals per fer màscares

Vídeo de Costureres Solidàries

Vídeo manual per fer bates

Tutorial de l’Hospital de granollers

Altres consideracions

Salut de la Generalitat de Catalunya

Per saber més clica aquí

Traduïr »