Problemes per distribuir productes agroalimentaris a causa del COVID-19? no trobes tot els aliments que busques? katuma.org té una solució

Sabent que hi ha productors locals del sector agroecològic que a causa de la situació provocada per la pandèmia del COVID-19, estan trobant dificultats per donar sortida als seus productes. Katuma posa a la vostra disposició la seva plataforma que permet als productors tant fer-se visibles com vendre els seus productes de forma directa als consumidors.

En concret els interessats poden:

  1. Crear un perfil com a productor i posicionar-se al mapa de Katuma per a visibilitzar-se perquè consumidors, grups de consum o botigues puguin ubicar fàcilment aquells que els són propers.
  2. Donar d’alta  la vostra botiga, grup de consum o com a consumidora a la plataforma per a poder vendre o comprar productes agroalimentaris de proximitat.

Katuma posa a la disposició dels seus usuaris el seu equip de suport als socis i sòcies sense cap cost, sigui per acompanyar-los en qualsevol dels dos processos anteriors o per respondre dubtes o preguntes que tinguin. Si sou productors —o en coneixeu que estiguin en aquesta situació—, us podeu posar en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu a info@katuma.org o trucant al 658 976 279

¿Què és Katuma?

Katuma és un marketplace, és a dir, una plataforma en línia orientada a grups de consum ecològic i productors locals que connecta productors i consumidors de forma directa. eBay o Amazon són els exemples de marketplace més coneguts. Katuma a diferència d’aquests, està construïda amb tecnologia d’accés lliure i es basa en un sistema de governança obert, transparent i horitzontal entre els seus usuaris.

Katuma es va constituir el juliol de 2019 com a cooperativa de plataforma sense ànim de lucre i els seus socis són, tant grups de consum i com productors que volen afrontar els reptes del sector agroecològic de forma col·lectiva.

Llistat de botigues per compra sostenible

Si has d’omplir la nevera, fes-ho construint sobirania alimentària! T’expliquem com pots comprar-los aquí. A Pam a Pam també robaràs un mapa amb comerços locals on fer la compra.

Enfront de la pandèmia, organització popular! Juntes som més fortes! #SembremTransformació

Recomanacions alimentàries

Per formar part de la xarxa territorial de productorxs clica aquí.

També sabem l’important que és lo comerç local, per això proposem unir-nos a este canal de WhatsApp.

També de les possibilitats dels grups de consum, si vols crear-ne un, ens jaudem en este canal de WhatsApp.

Traduïr »