Biblioteques

Si ets soci d’una biblioteca, tens la possibilitat d’accedir al catàleg d’efilm, un Netflix de les biblioteques, cada comunitat té el seu propi catàleg:

Galeries d’art i història obertes

Visita cada una d’estes més de 2.000 galeries d’arreu del món aquí.

UNESCO

LA UNESCO HA TINGUT EL GRAN DETALL DE PUJAR A INTERNET ACCéS LLIURE A LA BIBLIOTECA DIGITAL MUNDIAL PER APROFITAR EL TEMPS CULTURALMENT.

Ja està disponible a Internet, a través d’aquest enllaç.

Reuneix mapes, textos, fotos, gravacions i pel·lícules de tots els temps i explica en set idiomes les joies i relíquies culturals de totes les biblioteques del planeta.

Museus

Recursos cinematogràfics contra la COVID-19 per la Filmoteca de Catalunya.

ENFERMEDADES DE LA CIVILIZACIÓN The Ecologist nº 81 Pots llegir-lo en este enlace.

Els editors de revistes en català ofereixen els seus continguts de franc a iquiosc.cat durant 1 mes

Els editors de revistes en català de l’Associació d’Editors de Revistes i Digitals (APPEC) obren de forma gratuïta la Tarifa plana de revistes d’iQUIOSC.cat durant un mes per tal que  durant la situació excepcional que estem vivint, totes les persones que aquests dies siguin a casa puguin accedir de franc a la lectura de les capçaleres en català.

Comics

Algunos autores, como el dibujante de comics El Torres o los autores de El bosque han subido todos sus libros/comicsgratis para quien los quiera disfrutar, lo mismo tu autor favorito lo ha hecho. http://elvosque.es/comic/

Si vols proposar contingut o un esdeveniment, en farem difusió! Fes-ho saber aquí.

Traduïr »